Boekbesprekingspakket

Ga jij een boekbespreking houden over Sloddervos? Dat is tof!

Maar ook een beetje spannend natuurlijk. Met dit pakket wordt het hopelijk een stukje makkelijker. Je kunt een poster ophangen, een voorbeeld voor een presentatie gebruiken en boekenleggers uitdelen aan je klasgenoten. Zet ‘m op, jij kan dit!

Voor de juffen en meesters

Lijkt het u als juf of meester leuk om ‘Sloddervos’ met de klas te lezen en gezamenlijk te bespreken? Speciaal voor alle basisscholen, juffen en meesters hebben wij een begeleidend pakket samengesteld wat deze opdracht nog leuker maakt.

Dé enige echte Sloddervos Hoodie!

Laat in een oogopslag zien dat jij bij de Orde van de Sloddervos hoort! Deze limited edition hoodie is hét cadeau voor alle echte Sloddervossen. Gemaakt van 100% duurzame materialen, verkrijgbaar in de maten 7 – 8 jaar en 9 – 11 jaar.

Voor de Orde van de Sloddervos

Psssst… Er is zoveel meer dan wat je ziet en niet ziet. Ben jij klaar om onderdeel te worden van de orde van de Sloddervos? Meld je hier aan en ontdek met de opdrachten de Sloddervos die in jou leeft.

Scribble!

Deleted:

Deleted: Schuilt er in jou ook een tekenaar, net als Rhona? Wil je weten hoe Rhona scribbles tekent? Ontdek dan ons YouTube kanaal met demo-video’s. Die helpen jou op weg. Daar leer je zelfs ook Rhona zelf te tekenen. Hoe? Kijk zelf maar!